Questo sito non utilizza cookie di profilazione. Questo sito consente anche l'nvio di cookie di profilazione "terze parti". Il link all'informativa estesa contiene le seguenti indicazioni: uso dei cookie tecnici e analytics, possibilità di scegliere quali specifici cookie autorizzare, possibilità di negare il consenso all'installazione di qualunque cookie. La prosecuzione della navigazione comporta la prestazione del consenso all'uso dei cookie e la dichiarazione di aver preso visione dell'informativa estesa.

Weng's House

House refurbishment and extension

Kuala Lumpur / Malaysia
2007

A typical KL split level house from the 70’s and owned by a young family, it needed a deep reinterpretation. So the house was cut in two creating more openings for a more friendly tropical living and improve the relationship between interior spaces and the garden. The split levels were completely separated, new internal windows reestablish the connections within the house. Privacy from outside was guaranteed discreetly by plants.